2013-01-09 13:53:45• hírek • Prohardver.hu

CES 2013: Kingston 1 TB-os HyperX Predator pendrive

A csúcsragadozó mellett szerényebb modellek és jubileumi memóriamodulok is érkeztek.

A Kingston igen kívánatos termékekkel készült az idei CES-re, ezek közül az érdekesebb darabokat vegyük közelebbről is szemügyre! A DataTraveler HyperX Predator 3.0 pendrive személyében egy olyan bestiával ismerkedhetünk meg, amiből kiöltek mindennemű kompromisszumot, már ami a sebességet, a kapacitást vagy az ellenállókészséget illeti. Az átlagos fizikai méretekkel bíró adathordozó két kapacitásban érhető el: az egyik 512 GB, a másik pedig nem kevesebb mint 1 TB adatmennyiség befogadására is képes.

Persze egy ilyen adatmennyiségénél a fájlmozgatások megfelelő sebessége is létfontosságú, hiszen mire jó a roppant kapacitás, ha már néhány gigabájt átvitele is fájdalmasan sok időt vesz igénybe. Ennek megfelelően természetesen USB 3.0 képes csatlakozóval rendelkezik, a megfelelő számítógépbe taszítva olvasásának és írásának sebessége rendre 240 és 160 Mbps-ban maximalizálódik, ami azért papíron is szép teljesítmény egy pendrive-tól, vagy nevezzük inkább külső SSD-nek.

Az elegáns fém burkolat cink ötvözetből készült, ami a Kingston állítása szerint igen masszívvá, strapabíróvá teszi az eszközt, ezért bátran vállalnak rá 5 év garanciát. A csúcsragadozó elsősorban olyan felhasználókat állít a célkeresztbe, akik munkájuk során például méretes képekkel vagy videókkal dolgoznak, ráadásul ezeket gyakran kell mozgatni számítógépek és más eszközök között, de akár mobilis játékosok is hasznát tudják venni, a játékok késleltetés vagy lassulás nélkül közvetlenül a pendrive-ról is futtathatók.

A cikk folytatása a Prohardver.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: